ENDINSA'T EN EL MERAVELLÓS MÓN DEL TAICHICHUAN

  • VIU EL PRESENT
  • UNEIX COS I MENT
  • ACTIVA LA  TEVA ENERGIA NATURAL
  • ASSOLEIX UN ESTAT D’HARMONIA I DE BENESTAR INTERIOR
  • DESCOBREIX EL PODER TERAPÈUTIC DE LA RESPIRACIÓ

PROGRAMA DE FORMACIÓ CONTINUADA

  •   Dimarts i Dijous de 20.30 a 21.30 hores

Centre Esportiu Serradells

             T’HI ESPEREM!!!

A càrrec de: Sifu (mestre) Raúl Martín, més de 25 anys d'experiència.

TAITXÍ

La pràctica del taitxí ens permet assolir un estat d’harmonia interior i de quietud del pensament mitjançant la unió dels tres poders de l’ésser humà: cos, energia i esperit.

Dos dels pilars fonamentals de la filosofia tradicional xinesa, són els principis Yin i Yang, els oposats o complementaris; les dues formes en què tota realitat d’aquest món es troba subjecta, passant d’una a l’altra en un cicle interminable.

El taitxí no es limita únicament a manifestar la dualitat d’aquests estats, sinó també és el principi de translació recíproca entre ells.

Aprendràs un mètode terapèutic eficaç per tenir cura de la teva salut, una filosofia de vida, un camí a l’autoconeixement, a la vegada que enfortiràs el teu cos.

Sifu Lowfu

TXIKUNG

Txikung literalment es tradueix com a energia vital (Txi) i treball (kung). Per tant, el txikung és el treball del cos per mobilitzar l’energia.

El Txikung és el fruit d’una llarga evolució al llarg dels mil·lenis de la història de la Xina, que incorpora en cada etapa diferents enfocaments, cadascun relacionat amb el context social, científic i religiós del moment, enriquit per les característiques personals de cada mestre.

Tot i la varietat de Txikung existent en la cultura xinesa (medicina/Kung-Fu), totes les variants tenen un propòsit comú, una mateixa finalitat, el cultiu energètic intern.