ESCOLES ESPORTIVES DE KUNG-FU

EESS

A través de l’entrenament del Kung-fu, els més menuts aprenent a cuidar i enfortir el seu cos,  a desenvolupar la psicomotricitat, la cocentració i la superació personal, aixì com els valors de respecte i disciplina, tant necessaris en l’època actual.

El nostre programa inclou l’iniciació a la pràctica del Taichi, vessant del Kung-fu terapèutic, que amb la seva filosofia mil·lenaria contribuex a dotar als més joves dels recursos psicologics necesaris per a una vida adulta, sana i equilibrada.

El Kung-fu es basa en els moviments dels  animals, per això el seu aprenentatge resulta tant engrescador i agrada tant als nens.

Inscripcions de 7 a 15 anys 

Per a la temporada 2023-2024, es poden inscriure tots els nens nascuts a partir de l’any 2015.

T’hi esperem!!!

  • El Club Kung-fu Taichi  pertany al programa d’Escoles Esportives de l’Hble. Comú d’Andorra la Vella.
kgf8

WUSHU KUNG-FU

El Kung-Fu tradicional és una de les arts marcials més antigues del món. Els seus progenitors xinesos, conformen aquesta disciplina basant-se en els principis filosòfics de l’I-Ching, el Taoisme, el Budisme i una síntesi de la medicina tradicional xinesa, entre d’altres coneixements ancestrals.

Kung-Fu és art en moviment, ingredient indispensable per arribar a dominar les energies inherents a l’ésser humà, de manera que aquestes es puguin utilitzar tant en el vessant de la salut, com aplicades a la defensa personal (principi Yin -Yang). El Kung-Fu és molt més que un sistema de lluita. És una filosofia de pensament, un camí per dominar els nostres tres poders naturals: cos, energia i esperit.

Així, com a practicant de Kung-Fu tradicional inicieu un viatge cap al coneixement, al llarg del qual aprendreu a utilitzar el cos amb habilitat, a la vegada que adquirireu un elevat grau de coneixement filosòfic, terapèutic, espiritual i marcial.

Sifu Lowfu

IMG_0554

“EL KUNG-FU NO SOLAMENT ÉS UN SISTEMA DE LLUITA…

ÉS UNA FILOSOFIA DE PENSAMENT” 

Sifu Lowfu

Hung-gar

Hung Kuen II